Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσά λαρύγγια


Στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής που επιτέθηκαν σε μετανάστες στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι επικεφαλής ήταν βουλευτές του κόμματος. Στη Ραφήνα ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Τι ενώνει αυτούς τους δυο άξιους εκπροσώπους του έθνους;
Ο Γιώργος Γερμενής είναι ο γνωστός Καιάδας που συμμετείχε στο διάσημο black metal συγκρότημα Naer Mataron, με τα τραγούδια του οποίου μεγαλώσαμε όλοι μας.
Σύμφωνα με αναγνώστη του μπλογκ, όμως, και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ήταν μουσικός πριν μπει στην πολιτική κονίστρα. Ο κ. Ηλιόπουλος ήταν ο Apollon.
Βέβαια, κρίνοντας από το παραπάνω βίντεο, ο κ. Ηλιόπουλος -σε αντίθεση με τον σκληροπυρηνικό Καιάδα- αποτελεί την ποπ πτέρυγα της Χρυσής Αυγής. Την φλώρικη.
Παρατηρώντας την κλίση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη μουσική αλλά και τις τέχνες γενικότερα -μην ξεχνάμε πως ο Ηλίας Κασιδιάρης ήθελε να γίνει χορευτής-, σκέφτομαι πως μπορεί τελικά η Χρυσή Αυγή να απαρτίζεται από όλους αυτούς τους νεαρούς που ήθελαν να γίνουν ο νέος Σάκης Ρουβάς, έφαγαν πόρτα από τα τηλεοπτικά talent show, θύμωσαν πάρα πολύ και μπήκαν στη Χρυσή Αυγή για να κάνουν τηλεοπτική καριέρα με επιθέσεις σε μετανάστες.

(Ένας άλλος αναγνώστης ήταν στο στρατό μαζί με τον κ. Ηλιόπουλο. Και θυμάται, ιδιαίτερα, τις τελευταίες ημέρες της θητείας του…)

Πιτσιρίκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου