Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Yποταγή στην Μέρκελ ...και εγγυητική στην Bild!

Με νέο προκλητικό δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Bild ζητά από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να δώσει γραπτές εγγυήσεις για την αποπληρωμή του χρέους και μάλιστα να υπογράψει μια έτοιμη εγγυητική επιστολή, στην οποία θα δεσμεύεται για την πώληση ακατοίκητων νησιών!


Πιο συγκεκριμένα, η Bild υπό τον τίτλο « Κύριε Σαμαρά, αυτό το θέλουμε γραπτώς» θέτει όρους στον έλληνα πρωθυπουργό για την περίπτωση στην οποία δεν καταφέρει η χώρα να αποπληρώσει το χρέος ώστε να διασφαλιστούν οι γερμανοί φορολογούμενοι.

«Ο κ. Σαμαράς πρέπει να υπογράψει εγγύηση- εξήγηση ότι υπόσχεται προσωπικά τα παρακάτω: 1. Από την οικονομική βοήθεια που δίνεται στην Ελλάδα δεν θα προκαλέσει κανένα πρόβλημα στον γερμανό φορολογούμενο πολίτη, 2. Ότι θα κάνει ως πρωθυπουργός όλα τα απαραίτητα βήματα για την αποπληρωμή του χρέους και αν δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες θα περάσει σε πώληση βραχονησίδων και νησιών που δεν κατοικούνται. 3. Ότι το χρέος θα ξεχρεωθεί στην ώρα του παρά τους δυσβάσταχτους ίσως τόκους» αναφέρει το δημοσίευμα.

Newspost.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου