Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ενημέρωσε τον εισαγγελέα Πεπόνη, σήμερα ο Μ.Γλέζος για το 'μαύρο χρήμα' των Ευρωπαίων στην Πάρο

Ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος επισκέφτηκε τον εισαγγελέα  εφετών αρμόδιο σε θέματα δίωξης οικονομικού εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη και του κατήγγειλε ότι, με βάση τα στοιχεία τα οποία κατέθεσε εδώ και ένα χρόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου ως μέλος του, υπάρχουν 1300 πολυτελείς επαύλεις με πισίνες, ιδιοκτησίας δυτικοευρωπαίων αλλοδαπών οι οποίες ενοικιάζονται μέσω διαδικτύου έναντι 750 ΕΥΡΩ ημερησίως.
Ο κ. Γλέζος υποστήριξε «Από τότε έως και σήμερα δεν έγινε απολύτως καμία ενέργεια παρά το γεγονός ότι στην Πάρο ευρίσκονται εννέα πρώην και νυν υπουργοί. Ως εκ τούτου, η φοροδιαφυγή των τροϊκανών είναι τεράστια και με το μαύρο χρήμα θησαυρίζουν οι δανειστές μας».
Ωστόσο ο  εισαγγελέας τον διαβεβαίωσε ότι θα επιτελέσει τα δέοντα ως του επιτάσσει η αρμοδιότητά του και το χρέος του απέναντι στη δικαιοσύνη.

 Βέβαια οι πρώτες εντολές του εισαγγελέα ήταν να γίνει έλεγχος στις μεζονέτες στο Υστέρνι. Στο συγκρότημα που συνωστίζονται πρώη υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ... μαζί!.
 Δεν λέμε καλός και αυτός ο έλεγχος, όμως ξ καταγγελία του Μ.Γλέζου, ήταν ξεκάθαρη. Αφορά δυτικοευρωπαίους, πλούσιους, ευκατάστατους, πολίτες. Που φοροδιαφεύγουν....
 Εκτίς αν ακόμα και σε αυτό, έχουμε υποσχεθεί στην Μέρκελ και στον Ολαντ.. ότι θα κάνουμε τα .. στραβά μάτια... 

http://kepparou.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9690.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου