Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Πέντε άτομα στο «στόχαστρο» της ΕΛΑΣ για την δολοφονία του Ιρακινού

Πέντε άτομα στο «στόχαστρο» της ΕΛΑΣ για την δολοφονία του Ιρακινού



Πέντε άτομα αναζητούν οι αστυνομικές αρχές για την δολοφονική επίθεση σε βάρος Ιρακινού στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι δράστες επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.
Το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο έξω απο ιδιωτικό χώρο προσευχής Μουσουλμάνων και έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στην καρδιά, το ήπαρ και τον τράχηλο.
Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου εξέπνευσε στις 13:15 από ακατάσχετη αιμορραγία.
Την ίδια ώρα, πληθαίνουν καθημερινά οι αιματηρές επιθέσεις κατά αλλοδαπών σε όλη τη χώρα.
Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου και στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, παρέα νεαρών πέρασε από τη συμβολή των οδών Καστρινάκη και Σμπώκου, όπου είχε συγκεντρωθεί ομάδα Πακιστανών οι οποίοι μένουν σε παρακείμενο σπίτι και άρχισαν να λογομαχούν.
Λίγα λεπτά αργότερα, η περιοχή μετατράπηκε σε «εμπόλεμη ζώνη». Συνελήφθησαν ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε με σιδερένιο λοστό αλλοδαπό στο κεφάλι, όπως και ο Πακιστανός ο οποίος δεν είχε χαρτιά.
Πριν από πέντε ημέρες στο Σφακάκι Ρεθύμνου τέσσερις άγνωστοι που επέβαιναν σε αγροτικό σταμάτησαν μπροστά σε στάση λεωφορείου όπου περίμεναν τέσσερις Ινδοί και τους μαχαίρωσαν.

http://www.tsantiri.gr/ellada/pente-atoma-sto-%C2%ABstochastro%C2%BB-tis-elas-gia-tin-dolofonia-tou-irakinou.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου