Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν πολίτη, επειδή είχε στην τσάντα του εφημερίδα που δεν τους άρεσε!

Είναι γνωστό ότι η ομάδα «Δέλτα» της Αστυνομίας στελεχώθηκε προσωπικά από περιβόητο αξιωματικό, συνταξιούχο πλέον, με κριτήριο τα νεοναζιστικά και ακροδεξιά φρονήματα των μπάτσων. Ηθελαν μια ομάδα ακόμα πιο «μαύρη» από τα ΜΑΤ, που θα εφορμά με τα μηχανάκια μέσα στις διαδηλώσεις. Φωτογραφίες αυτών των ανθρωποειδών να σηκώνουν στον αέρα διαδηλωτές έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές το γύρο του κόσμου.

Τελευταία τους έβγαλαν και στη «γύρα», εντάσσοντάς τους στο σχεδιασμό της Αμεσης Δράσης. Και βέβαια, όταν βγάζεις σε περιπολίες τέτοια φασισταριά, αυτά θα ψάξουν την ευκαιρία να εκτονώσουν τα ζωώδη αισθήματά τους. Πάντα με συμπεριφορά σκουληκιού, γιατί στο μυαλό σκουλήκια είναι. Τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή, γύρω στη 01:00 με 01:30, ο Τ.Κ. γυρνούσε με το μηχανάκι του στο σπίτι του, έχοντας μαζί και ένα φίλο του. Στη γωνία Αλεξάνδρας και Μαυροματαίων τον σταματάει ομάδα της Δέλτα.
 Πρέπει να ήταν γύρω στα τέσσερα μηχανάκια με διπλάσιο αριθμό μπάτσων και επικεφαλής έναν πανύψηλο. Του ζήτησαν τα χαρτιά του, σήκωσε τη σέλα και όταν άρχισε να τους τα δίνει με τη σειρά, ένας έχωσε το χέρι στην τσάντα που ο Τ.Κ. είχε κάτω από τη σέλα και τράβηξε το τελευταίο φύλλο της «Κόντρας», το οποίο προφανώς είχε δει. Οταν ο Τ.Κ. διαμαρτυρήθηκε ζητώντας το λόγο γιατί έβαλε το χέρι στην τσάντα του, του απάντησε «τώρα θα δεις». Πήγε στον επικεφαλής με την εφημερίδα στο χέρι, του την έδειξε, κάτι είπαν και αμέσως κατέβηκαν όλοι από τα μηχανάκια και άρχισαν να βρίζουν και να χτυπούν τον Τ.Κ. Χτυπούσαν με αγκωνιές, χαστούκια και μπουνιές στο σώμα, ενώ ταυτόχρονα άφριζαν: «Προδότες, καταστρέψατε τη χώρα», «λίγα είναι τα ψωμιά σας», «το παίζεις και μάγκας, γαμώ την αναρχία σας, θα σας λιώσουμε βρομιάρηδες» και άλλα τέτοια.
Επειδή ο Τ.Κ. διαμαρτυρόταν συνεχώς, ενώ ο φίλος του είχε παγώσει από τρόμο, ο ξυλοδαρμός συνεχίστηκε, ιδίως όταν προσπαθούσε να διακρίνει αριθμούς από τα μηχανάκια των μπάτσων. Και βρισιές: «Κάτσε προσοχή, ρε μ…ί», «Στη Δέλτα μόκο» κ.λπ. Αναγκάστηκαν να φωνάξουν περιπολικό και βρέθηκαν όλοι μαζί στο ΑΤ Εξαρχείων. Επειδή ο Τ.Κ. φώναζε ότι δεν φεύγει, αν δεν του δώσουν τα ονόματα όλων των μπάτσων της ομάδας που τον κακοποίησε και επειδή προφανώς ο αξιωματικός υπηρεσίας κατάλαβε τι έγινε και δεν ήθελε να πάρει πάνω του την ευθύνη, τον ξαναέβαλαν στο περιπολικό και βρέθηκαν πάλι όλοι μαζί στο κτίριο της Τροχαίας Αθηνών. Εκεί οι θρασύδειλοι Δελτάδες έλεγαν πως δήθεν δε σταμάτησε στο σήμα τους και πως δε φορούσε κράνος. Εκοψαν, μάλιστα, και μια κλήση για κράνος, την οποία ο Τ.Κ. δεν υπέγραψε και δεν παρέλαβε, γιατί κράνος φορούσε. Ο κωδικός της συγκεκριμένης ομάδας, τον οποίο έδωσαν στον πολίτη οι υπεύθυνοι της Τροχαίας, είναι «Δ-24 Δέλτα». Ο Τ.Κ. μαζί με τον πατέρα του, τον οποίο είχε στο μεταξύ ειδοποιήσει, επέστρεψαν στο ΑΤ Εξαρχείων, όπου τους αντιμετώπισαν με περισσότερη ευγένεια, ενώ επιβεβαίωσαν τον κωδικό της ομάδας. Προφανώς, κατάλαβαν τι συνέβη. Ισως να έχουν βρεθεί μπροστά και σε άλλα παρόμοια περιστατικά. Αφού το σκέφτηκαν καλύτερα, δεν υπέβαλαν μήνυση στο ΑΤ και καλά έκαναν, γιατί είναι λάθος να υποβάλεις μήνυση σε ΑΤ. Ενημερώνουν αμέσως τους δικούς τους και τους βάζουν να κάνουν και αυτοί μήνυση. Μήνυση μόνο στην εισαγγελία. Το θέμα, όμως, δεν είναι νομικό, είναι πολιτικό. Ενα φύλλο της «Κόντρας» ήταν αυτό που εξόργισε τα φασιστοειδή της «Δέλτα», που έχουν μάθει να ενεργούν στο σκοτάδι και να χτυπάνε πολλοί μαζί έναν. Αν αυτά τα σκουλήκια θέλουν κάτι, ξέρουν πού είναι τα γραφεία της «Κόντρας». Ας περάσουν από εκεί. Δε θα καλέσουμε τον Δένδια να συμμαζέψει τα σκυλιά του, γιατί ξέρουμε ότι αυτός τ’ αμόλυσε στο δρόμο. Θα ρωτήσουμε, όμως, τον Κουβέλη, αν έχει σκοπό να τοποθετηθεί σ’ αυτό το θέμα ή αν θα εξακολουθήσει, μαζί με τον Ρουπακιώτη, να παριστάνουν τους Πόντιους Πιλάτους.

http://warnews.gr/?p=4705 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου