Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ομολογία ΣΟΚ: “Εμείς κεντήσαμε χθες τον Ιρακινό”

Είναι τουλάχιστον απίστευτο αλλά ο άνθρωπος αυτός, ομολογεί κυνικά  ότι συμμετείχε στη δολοφονία του ιρακινού μετανάστη χθες τη νύχτα, 11 Αυγούστου 2012, στην Αθήνα!

Απειλώντας άλλον χρήστη του κοινωνικού δικτύου γράφει:  “‘Έλα να βρεθούμε να κεντήσω το κορμάκι σου, όπως κεντήσαμε χθες τον Ιρακινό, και,τότε, θα βάλεις μυαλό”.  Εκτός της φωτογραφίας του, την οποία βρήκαμε από το προφίλ του, υπάρχουν και αρκετά άλλα στοιχεία που ο ίδιος έχει σε κοινή θέα. Ο ίδιος, με περίσσιο θάρρος απειλεί με δολοφονία και άλλους χρήστες του facebook. Ας ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία, μήπως και ο άνθρωπος αυτός, αν  δεν είναι ο ίδιος αναμεμιγμένος στη δολοφονία του Ιρακινού, τουλάχιστον να βοηθήσει στην εξιχνίαση και σύλληψη των πραγματικών δραστών.  Πιο κάτω, λίγα από τα γραπτά του.


http://odromos.wordpress.com/2012/08/12/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%84/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου