Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΊΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-ΣΚΗΝΙΚΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΡΕΖΑ TV-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΒΕΝΤΕΤΕΣ ΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Φασιστοειδή επιτέθηκαν σε ιδιωτικό χώρο που έχει παραχωρηθεί σε μουσουλμάνους στον Πειραιά.
Ηταν δέκα το βράδυ όταν οι δράστες, περίπου 15-20 άτομα, πέταξαν τέσσερα με πέντε δακρυγόνα στην είσοδο του υπόγειου σε ιδιωτικό χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Αιτωλικού. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα τέσσερις Πακιστανοί. Ο ένας ανέβηκε τα σκαλιά και μόλις βγήκε έξω, κάποιος από τους επιτιθέμενους τον χτύπησε με τις γροθιές του, ρίχνοντας τον στις σκάλες.
Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία και οι δράστες έφυγαν πριν φτάσουν οι πρώτοι δικυκλιστές. Ο συγκεκριμένος χώρος έχει παραχωρηθεί στους μουσουλμάνους της περιοχής ως τόπος λατρείας.
Το αυτοσχέδιο τζαμί βρίσκεται τουλάχιστον ένα χρόνο στην οδό Αγίας Σοφίας. Εχει ξαναγίνει στόχος επίθεσης, όταν άγνωστοι είχαν σπάσει το τζάμι της εισόδου με πέτρες. Αυτές τις μέρες, οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν το ραμαζάνι.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΠΡΕΖΑ TV

12-8-2012


http://prezatv.blogspot.gr/2012/08/blog-post_2661.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/zDhNz+%28%CE%A0%CE%A1%CE%95%CE%96%CE%91+TV+%C2%A9%29 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου