Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

"Kελάηδισε" και καίει τον Ακη ο ξάδερφος ...Συνομοσία της ανάκρισης λέει ο Ακης

Νέα τροπή στην υπόθεση Ακη Τσοχατζόπουλου έδωσε ο προφυλακισμένος και θεωρούμενος ως ταμείας του Ακη ξάδερφος Ζήγρας. Με συμληρωματική κάταθεση καίει τόσο τον πρώην υπουργό όσο και την προφυλακισμένη συζυγό του Βίκυ Σταμάτη Δείτε τι αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ:

Η απολογία- ποταμός του Νίκου Ζήγρα είναι η πρώτη που αποκαλύπτει σημαντικότατες πληροφορίες για την εμπλοκή του Άκη Τσοχατζόπουλου αλλά και των άλλων συγκατηγορουμένων του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ζήγρας, ο οποίος από την αρχή ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένος να μιλήσει για όλους και για όλα και να συνεργαστεί με τις Αρχές, παραδέχτηκε ότι ήταν ο άνθρωπος που διαχειριζόταν τα χρήματα του πρώην υπουργού μέχρι το 2004, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι επρόκειτο για βρώμικο χρήμα, προερχόμενο από μίζες.
Δεν είχαν υποπέσει στην αντίληψή του- όπως είπε- περισσότερες λεπτομέρειες για την προέλευση αυτών των χρημάτων. Ο Νίκος Ζήγρας ωστόσο, προχώρησε ακόμη ένα βήμα, κατονομάζοντας τον συγκατηγορούμενό του επιχειρηματία Γιώργο Σαχπατζίδη ότι ήταν αυτός που είχε αναλάβει τον δικό του ρόλο, δηλαδή του διαχειριστή των χρημάτων του πρώην υπουργού, μετά το 2004.
 Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο Νίκος Ζήγρας, γνωρίζει πολλά και είπε όσα ακριβώς ήθελε να πει. Τα στοιχεία που προσκόμισε κρίνονται καθοριστικά για την ανάκριση, ωστόσο είναι άγνωστο σε ποια κατεύθυνση θα οδηγήσουν την ανάκριση. Η αλλαγή στάσης βέβαια, του Νίκου Ζήγρα, θα εκτιμηθεί από τους ανακριτές. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξάδελφος του πρώην υπουργού, αν και δεν είχε όπως είπε, ιδιαίτερες σχέσεις με τη Βίκυ Σταμάτη, εξέφρασε την άποψη ότι η σύζυγος του Άκη Τζοχατζόπουλου είχε γνώση, καθώς ο πρώην υπουργός της μιλούσε για τα πάντα. Αμέσως μετά την απολογία του, ο Νίκος Ζήγρας πήρε και πάλι τον δρόμο για τις φυλακές.
 http://www.zougla.gr
Στο μεταξύ ο πρώην υπουργός εξέδωσε ανακοίνωση που κατηγορεί τον εξαδερφό του και τις ανακριτικές αρχές για συναλλαγή !! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου