Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Προσπαθουν να εξαιρεσουν απο τις περικοπες τους "μαχιμους αστυνομικους" εν οψει των μεγαλων κοινωνικων συγκρουσεων

Στην κυβέρνηση θέλουν να προφυλάξουν τα εισοδήματα κυρίως των ένστολων και θα γίνει προσπάθεια να διαχωριστούν τα επιδόματα που λαμβάνουν οι λεγόμενοι «μάχιμοι αστυνομικοί», θα διαχωριστούν δηλαδή σε εκείνους που υπηρετούν στα αστυνομικά τμήματα και τις ομάδες «ΔΙΑΣ» και σε εκείνους που βρίσκονται στα γραφεία. ..

Σε αγώνα δρόμου έχει αποδυθεί, σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ» το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και ειδικά ο αναπληρωτής υπουργός, Χρ. Σταϊκούρας, προκειμένου να βρει και να παρουσιάσει στην τρόικα, που επιστρέφει στην Αθήνα στις 24 του μηνός, λίστα με ισοδύναμα μέτρα, ικανά να μηδενίσουν ή έστω να περιορίσουν τις περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.
Πρόκειται για μέτρο που έχει μεν ψηφιστεί στο πλαίσιο του «Μνημονίου 2», αλλά η κυβέρνηση θέλει να το αποφύγει σε μια προσπάθεια να τηρήσει την αρχική της δέσμευση για μη περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Χθες, ο κ. Στουρνάρας ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθούν τα ισοδύναμα μέτρα μέσα από τις περικοπές δημόσιων δαπανών και ότι στην επόμενη σύσκεψη κορυφής, που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, ο κ. Σταϊκούρας θα τους τα παρουσιάσει.
Στην κυβέρνηση θέλουν να προφυλάξουν τα εισοδήματα κυρίως των ένστολων και θα γίνει προσπάθεια να διαχωριστούν τα επιδόματα που λαμβάνουν οι λεγόμενοι «μάχιμοι αστυνομικοί», θα διαχωριστούν δηλαδή σε εκείνους που υπηρετούν στα αστυνομικά τμήματα και τις ομάδες «ΔΙΑΣ» και σε εκείνους που βρίσκονται στα γραφεία.

http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2012/07/blog-post_5918.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου