Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τρομοκρατούν και ληστεύουν τον ελληνικό λαό (Βίντεο)

Αναμένοντας τους τροϊκανούς αύριο, με επικεφαλείς τους Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ, τον Ματίας Μορς της Κομισιόν και τον Κλάους Μαζούχ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι αχυράνθρωποι που παριστάνουν τους κυβερνήτες μας έχουν εξαπολύσει ένα τρομοκρατικό μπαράζ με τα δημοσιοκαφρικά τους φερέφωνα για την αναγκαιότητα νέων βάρβαρων εισπρακτικών μέτρων.

Στο ένα τηλεοπτικό κανάλι ακούσαμε ότι οι επικυρίαρχοι- ελεγκτές έχουν την εντολή να χρησιμοποιήσουν ως μοχλό πίεσης προς την κυβέρνηση το ελληνικό ομόλογο 3,3 δισ. ευρώ που κατέχει η ΕΚΤ και λήγει στις 20 Αυγούστου και να ζητήσουν να δουν μέτρα για το 2012 ύψους τουλάχιστον 4 δισ. ευρώ (δηλαδή 1 δισ. ευρώ περισσότερα από το πακέτο που ψηφίστηκε τον Μάρτιο και εκκρεμεί η εφαρμογή του).
Από άλλο τηλεοπτικό δίαυλο μάθαμε ότι αν οι τροϊκανοί δεν μείνουν ικανοποιημένοι από τα νέα μέτρα που θα εξαγγείλει η κυβέρνηση για περικοπές ύψους 11,7 δισ. ευρώ τη διετία 2013-2014, δεν θα μας δώσουν την επόμενη δόση του δανείου κλπ. Σικέ το παιχνίδι. Η μνημονική κυβέρνηση τα έχει βρει απόλυτα με τους τροϊκανούς.

Με επικοινωνιακά τεχνάσματα πάνε να σερβίρουν στον λαό να δεχθεί αδιαμαρτύρητα τα μέτρα του Μνημονίου που είναι παράδεισος για τραπεζίτες και τοκογλύφους και κόλαση για τα λαϊκά στρώματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου