Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ελεύθερος ο 22χρονος που παρέσυρε με τη μηχανή του τα δίδυμα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 22χρονος Υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που την Πέμπτη παρέσυρε με την μηχανή του νεαρή μητέρα και τα δίδυμα παιδιά της.
Του επιβλήθηκε η καταβολή εγγύησης 15.000 ευρώ και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Στην απολογία του δήλωσε μετανιωμένος και ισχυρίστηκε ότι η μητέρα έκανε μπρος πίσω και ότι ο ίδιος μετά τη σύγκρουση δεν κατάλαβε ότι είχε συμβεί κάτι τόσο σοβαρό.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μοτοσικλέτα του νεαρού που την είχε εγκαταλείψει λίγα μέτρα μακρύτερα από το σημείο του ατυχήματος και είχε τραπεί σε φυγή.
Στη συνέχεια άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν τη διεύθυνση κατοικίας του όπου και τον συνέλαβαν.
 Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο υπαξιωματικός λίγο νωρίτερα είχε χτυπήσει έναν ποδηλάτη και ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να εξαφανιστεί, με αποτέλεσμα να παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και να παρασύρει και τη γυναίκα με τα δύο παιδιά στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας.
Το αγοράκι παραμένει σε σοβαρή κατάσταση
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει το ένα από τα δίδυμα επτάχρονα αδελφάκια από την Πολωνία, μαθητές Δημοτικού, που τραυμάτισε και εγκατέλειψε ο 22χρονος.
Τα παιδιά νοσηλεύονται διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων και οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή το αγοράκι, το οποίο έχει υποστεί και τις σοβαρότερες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού έχει βελτιωθεί και προχωρεί σταδιακά η αποδέσμευσή της από τον αναπνευστήρα, ενώ το αγόρι, το οποίο φέρει πολλαπλές οστικές και παρεγχυματικές κακώσεις βρίσκεται διασωληνωμένο και σε σοβαρή κατάσταση. Τραυματισμένη, αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται και η μητέρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου