Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Βουλή έχεις Ταλέντο...Το καλύτερο τάλεντ show έρχεται !

Η νέα σύνθεση της Βουλής και η ειδικά η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής έχει να μας δώσει πολλά τρελά γεγονότα  και όχι μόνο. Γιατί όπως λένε, ο κάθε λαός έχει και τους κυβερνήτες που του αξίζουν.

Αφού ψηφίσαμε κάτω από εκβιασμούς ...και βρώμικες επιθέσεις λες και ψηφίζαμε με SMS για παίκτες reality, καλά να πάθουμε! Θα έχουμε θέαμα ! Γιατί για άρτο χλωμό το κόβουμε !  Είμαστε πραγματικά ένα απέραντο reality ! Ως λαός είχαμε μια και μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε το ρου της χώρας αλλά και της Ευρώπης και την πετάξαμε στα σκουπίδια! Τώρα θα απολαμβάνουμε και τηλεσκουπίδια μέσα από το Εθνικό πλατό.
Ισως οι μέρες και οι μήνες που έρχονται ...να μας κάνουν σοφότερους  και να βγάλουμε από πάνω μας το φίλαθλο και το χαβαλεδιάρικο ,,, όταν εκλέγουμε πολιτικούς και ψηφίζουμε για πολιτικές που καθορίζουν τις ζωές μας  !
Βγάλαμε κατά καιρούς πολλά λαμόγια ... που άρπαξαν, λήστεψαν , και απολαμβάνουν(ίσως κάποιοι πιο ζόρικα πίσω από τα κάγκελα) τώρα τους κόπους του ελληνικού λαού , που λιμοκτονεί και ίσως χρεοκοπήσει .
Αλλά μυαλό δεν βάζουμε ! Κάνουμε το άσημους σημαντικούς. Πιστεύουμε σε  σωτήρες, μάγους ..,και κολλάμε στα ζόρια Με αυτούς τρέφεται το σύστημα . Τους  λαδώνει , τους μιζάρει τους βάζει μπροστινούς και μέχρι να το καταλάβουμε τι ρόλο παίζουν, πάει το πουλάκι πέταξε.
Και μεις στο ίδιο έργο θεατές !


http://papatzides.blogspot.gr/2012/06/show.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου