Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Reuters: Αίτηση για δάνειο υπέβαλε η ΔΕΗ- Η ΔΕΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΡΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΗΣ!

Αντι να μαζεψει τα χρεη των μεγαλοοφειλετων της μεγαλοεργολαβων και βιομηχανων, η ΔΕΗ κοβει το ρευμα σε χιλιαδες συμπολιτες μας αρνουμενοι να κανει και διακανονισμους.


Ολα ή τιποτα και σου κοβω το ρευμα, εκβιαζει! Το φως της δημοσιοτητας εχουν δει τα σκανδαλα αποσιωπησης απο την ΔΕΗ των μεγαλων χρεων μεγαλοκαπιταλιστων, που ουτε χαρατσια ακινητων πληρωνουν, αλλα ουτε και το χρεος καταναλωσης ρευματος προς στη ΔΕΗ.
Να ποιοι ειναι οι πραγματικου τζαμπατζηδες. Απο την αλλη ζηταει δανεια που παλι οι καθημαγμενοι συμπολιτες μας θα καλεσθουν να τα πληρωσουν και μαλιστα με τοκογλυφικους τοκους.
 Αφηστε τον φτωχο λαο να απολαμβανει το στοιχειωδες κοινωνικο αγαθο του ηλεκτρικου ρευματος και παρτε τα απο αυτους που ειναι οι πραγματικοι μπαταχτσηδες κυριοι Golden boys της διοικησης της ΔΕΗ.  
Την Δευτερα θα σας επισκεφτουμε. 

Reuters: Αίτηση για δάνειο υπέβαλε η ΔΕΗ
Αίτηση για τριετές δάνειο ύψους 130 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπέβαλε η ΔΕΗ, στο πλαίσιο των προσπαθειών να αποπληρώσει υφιστάμενο χρέος της, σύμφωνα με δυο πηγές με γνώση του θέματος τις οποίες επικαλείται το Reuters Reuters: Αίτηση για δάνειο υπέβαλε η ΔΕΗ. «Πρόκειται για ένα τριετές δάνειο 130 εκατ. ευρώ», είπε στο πρακτορείο ένας εκ των δυο αξιωματούχων. Η ΔΕΗ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη να σχολιάσει το θέμα

http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2012/06/reuters.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου