Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια απόψε σε όλη τη χώρα

Με κεντρικό σύνθημα «Ποτέ ξανά φασισμός» και με αφορμή την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη, απόψε διοργανώνονται αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και άλλες πόλεις της χώρας και με αίτημα να κηρυχθούν άκυροι οι συνδυασμοί της Χρυσής Αυγής για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια απόψε σε όλη τη χώρα
Τα συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν: στην Αθήνα στις 19:00 στην Ομόνοια, στη Θεσσαλονίκη στις 18:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου, στην Πάτρα στις 19:00 στην πλατεία Γεωργίου, στο Ηράκλειο στις 18:30 στα Λιοντάρια, στο Ρέθυμνο στις 19:00 στο δημαρχείο, στα Γιάννενα στις 18:00 στην Ακαδημία και στην Αλεξανδρούπολη στις 19:00 στο δημαρχείο.
Σε ανακοίνωση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή ζητείται να προχωρήσει άμεσα η ποινική δίωξη και η τιμωρία του Ηλία Κασιδιάρη «με παύση κάθε ασυλίας την οποία σε καμία περίπτωση δεν δικαιούται».
Τονίζεται επίσης, ότι «κανένας εργαζόμενος, κανένα σωματείο στα ΜΜΕ δεν μπορεί να επιτρέψει την είσοδο φασιστών σε ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό ή την κάλυψη της δράσης της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής με συνεντεύξεις και ανταποκρίσεις».

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/139662/antifasistika-syllalitiria-apopse-se-oli-ti-hora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου