Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ώρα να βγεις έξω! Κάθε μέρα Σύνταγμα πλέον!

Ο κόσμος εχθές δεν ήταν Σύνταγμα! Για άλλη μία φορά δεν κατέβηκε. Τον καταλαβαίνουμε τον κόσμο. Άλλωστε τα emails που λαμβάνουμε είναι πολλά και κάθε μέρα διαβάζουμε για τις αγωνίες του κόσμου, τον αγώνα για επιβίωση.
Και τώρα τι ρωτάνε πολλοί. Ειλικρινά κανείς δεν γνωρίζει. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι αφήνουμε να μας προσβάλλουν να μας κοροϊδεύουν να μας ξεφτιλίζουν, να μας κάνουν να αισθανόμαστε ένοχοι για λαμογιές και τσαπατσουλιές άλλων!
Όλοι βέβαια σήμερα είδατε τι δήλωσε η Κυρία Λαγκάρντ. Μην τα επαναλάβουμε. Είναι αυτές οι δηλώσεις τόσο μικροπρεπείς και ποταπές που δεν σηκώνουν σχολιασμό.
Αλλά ο κόσμος έτσι είναι. Σκληρός, ανελέητος! Σκοπός ένα. Να μας εξαφανίσει ως άνθρωπους. Εμείς εδώ σε αυτή την μικρή γωνιά αποφασίσαμε να μην παραδοθούμε αμαχητί! Δεν θα κάνουμε την χάρη σε κανέναν πολιτικό μας σωτήρα ή σε καμία Κυρία Λαγκάρντ.
Αυτοί είναι υπέυθυνοι για τον θάνατο πολλών συνανθρώπων μας που αυτοκτονούν λόγω της απόγνωσης, της μιζέριας,. Αφήνουν πίσω παιδιά ορφανά! Όλοι αυτοί οι πολιτικοί που το μόνο που ξέρουν είναι να μιλάνε κυριλέ και να σας κάνουν να φοβάστε! Αυτοί είναι οι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!  Όχι εσύ!

Οπότε κόσμε τι κάνουμε; Θα καθήσουμε μπροστά στην τηλεόραση μας σαν φυτά και θα κρεμόμαστε τι είπε σήμερα ο Κύριος Βενιζέλος, ο Κύριος Σαμαράς, ο Κύριος Τσίπρας και όλοι αυτοί; Ή θα νγούμε έξω στις πλατείες να αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο; Το αύριο κόσμε δεν είναι αυτοί! Είναι ΕΣΥ και μόνο ΕΣΥ! Δεν νομίζεις πως ήρθε ο καιρός να αποφασίζεις εσύ για σένα; Να έχεις λόγο; Γιατί αφήνεις τον άλλον;
Ακούμε στις τηλεοράσεις την πλήρη οικειοποίηση όλων αυτών που κάναμε τον περασμένο χρόνο στην πλατεία Συντάγματος! Οι λαϊκές συνελεύσεις δεν ήταν δικές σου κόσμε! Ήταν του Χ,Ψ κόμματος! Πως το ανέχεσαι να σου αναιρούν όλα αυτά που είχες δημιουργήσει και ήταν δικά ΣΟΥ;
Από εδώ και εμπρός μόνο μία λύση έχουμε! Κάθε μέρα στην πλατεία! Με επιμονή, υπομονή και κυρίως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε! Πιστέψτε το! Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου