Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΠΑΡΤΙ» ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΧΩΝΙ",ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
Ενώ στην Ελλάδα το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης συνεχώς διογκώνεται, στην Tουρκία ο ετήσιος τζίρος της τουρκικής μαφίας λαθρομεταναστών ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια και συνεχώς αυξάνεται. Οι Τούρκοι έχουν οργανώσει ένα τεράστιο κύκλωμα διακίνησης με κύριο στόχο την προώθηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών προς την περιοχή του Εβρου και προς τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι απέναντι σε όλο αυτό το τεράστιο κύκλωμα, το τουρκικό κράτος κάνει ουσιαστικά τα «στραβά μάτια», γιατί η λαθρομετανάστευση θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο ανθηρούς κλάδους της τουρκικής οικονομίας.
Σύμφωνα με μια πρόσφατη μακροσκελή έκθεση του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Κωνσταντινούπολης, (Instanbul Ticaret Odasi) «ΙΤΟ», το ζήτημα των λαθρομεταναστών έχει αρχίσει να παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις και την περίοδο αυτή μέσα στην Τουρκία βρίσκονται πάνω από... ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες, που συνωστίζονται σε διάφορες περιοχές στα δυτικά σύνορα για να περάσουν στο ελληνικό έδαφος. To «ITO», τονίζει στην έκθεσή του πως κάθε χρόνο εισέρχονται στην Τουρκία περί τις 300.000-400.000 λαθρομετανάστες, προερχόμενοι από τα ανατολικά και νοτιοανατολικά σύνορα της χώρας και στη συνέχεια, μέσω της περίφημης τουρκικής μαφίας της λαθρομετανάστευσης, κατευθύνονται προς τα κέντρα συγκέντρωσης που είναι στα δυτικά παράλια και τις μεγάλες πόλεις της Σμύρνης,Κωνσταντινούπολης, Αδριανούπολης και Αϊδινίου για να προωθηθούν στην Ελλάδα.
ΠΡΕΖΑ TV
27-5-2012


http://prezatv.blogspot.com/2012/05/blog-post_8786.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FzDhNz+%28%CE%A0%CE%A1%CE%95%CE%96%CE%91+TV+%C2%A9%29 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου