Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Η νεολαία σπάει τη σιωπή της!

Ένα βίντεο που πρέπει να δουν ΟΛΟΙ κυρίως όμως οι νέοι.

ΒΙΝΤΕΟ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Η νεολαία σπάει τη σιωπή της!

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τις εκλογές και στα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης ακούγονται συνέχεια οι φωνές των πολιτικών που υπόσχονται με τον ίδιο γνωστό τρόπο στον ελληνικό λαό για μια καλύτερη Ελλάδα μιας και στα λόγια τα πάνε καλά.
Υπάρχει όμως και μια άλλη φωνή, μια παθιασμένη φωνή, η οποία δυστυχώς πνίγεται απτα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Αυτή η φωνή, είναι η φωνή της νεολαίας μας. Μια φωνή γεμάτη προβληματισμούς, ανησυχίες, οργή, φόβους αλλά και ελπίδα και πάθος για μια καλύτερη Ελλάδα .
Στο βίντεο που ακολουθεί, θα ακούσετε νέα παιδιά να δίνουν απαντήσεις στα σημαντικότερα προβλήματα που απασχολούν την Ελλάδα της κρίσης.
Τα άτομα αυτά που πήραν μέρος, είναι νέοι κυρίως αναποφάσιστοι καθώς επίσης και από διάφορους πολιτικούς χώρους. Το βίντεο περιέχει πλάνα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη , Κρήτη και Βερολίνο.
Οι δημιουργοί του video δήλωσαν: «Θα ήταν μεγάλη επιτυχία για εμάς, αν μέσα από αυτό το video καταφέρουμε να πείσουμε έστω και έναν πολίτη να αλλάξει γνώμη και να τιμωρήσει με την ψήφο του αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση «.
Σκοπός του βίντεο είναι όχι μόνο να ακουστούν οι οργισμένες φωνές των νέων αλλά και να προβληματίσει τους θεατές, οι οποίοι καλό θα ήταν να απαντήσουν και αυτοί στις ερωτήσεις που τίθενται.http://www.tsantiri.gr/blog/vinteo-diadoste-i-neolea-spai-ti-siopi-tis.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου