Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Καταγγελια του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Το κρατος, το παρακρατος και τα δεκανικια τους χτυπουν το Κινημα Δεν Πληρωνω

Σαν να μην εφταναν οι δεκαδες  μηνυσεις και οι κλητευσεις προς απολογια εκ μερους των μεγαλοεργολαβων και του κρατους σε  βαρος των συναγωνιστων μας, που εσκασαν μυτη και αυτες τις μερες πριν τις εκλογες, ηρθαν και αλλα δυο κερασακια στην τουρτα της αποπειρας φιμωσης του Κινηματος Δεν Πληρωνω. 
Οι υπουργοι Παντελης Καψης (ο γνωστος του συγκροτηματος Λαμπρακη) και Τασος Γιαννιτσης (ο γνωστος υπουργος του Σημιτη) , αποκλειουν απο την προβολη μεσω των ΜΜΕ το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. 
Με φωτογραφικα τερτιπια αποκλειουν απροσχηματιστα, την ενοχλητικη, για τα συμφεροντα του κρατους των τραπεζιτων και μεγαλοεργολαβων , φωνη μας. 
Ερχεται και το  αλλο κερασακι να στολισει τις μεθοδευσεις κρατους, παρακρατους και των δεκανικιων τους.  
Βανδαλισανε τα περιπτερα μας στα Πατησια και στο Θησειο. Σαν τους κλεφτες χθες το βραδυ, μετα τα μεσανυχτα εσκισαν την λινατσα απο το περιπτερο των Ανω Πατησιων και εκλεψαν τις σημαιες μας που ηταν υψωμενες πανω σε αυτα. Ολα τα καθαρματα καθε χρωματος και αποχρωσης δουλευουν μαζι. Ηδη υπαρχουν μαρτυριες περιοικων και περαστικων που μας τηλεφωνουν ενημερωνοντας μας για το ποιον και την προελευση των δραστων. 
Αυτοι οι βανδαλισμοι ερχονται σαν συνεχεια της μεθοδευμενης αφαιρεσης και καταστροφης ολων των αεροπανο που ειχαμε αναρτησει σε κεντρικους δρομους αλλα και σε γειτονιες της Αθηνας, ακομη και στην βορειοαναταολικη Αττικη. 
 Ειναι γελασμενοι αν νομιζουν οτι με αυτες τις μεθοδους θα μας πτοησουν. Μαθημενα τα βουνα απο χιονια. Και εμεις να ειναι σιγουροι δεν εχουμε μαθει οταν μας δινουν ενα χαστουκι να γυριζουμε και το αλλο μαγουλο..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου