Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

ΣΟΚ: Οικογένεια μαγείρεψε και έφαγε αλεπού – Δεν έχουν λεφτά ούτε για τροφή

Η οικονομική κρίση οδήγησε μια οικογένεια στην εξαθλίωση με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φάνε αλεπού. Η απίστευτη αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε σε ένα χωριό της Εύβοιας, όταν πριν από λίγες ημέρες μια περίεργη μυρωδιά αναδυόταν από γειτονικό σπίτι.
ΣΟΚ: Οικογένεια μαγείρεψε και έφαγε αλεπού – Δεν έχουν λεφτά ούτε για τροφή
Όπως γράφει το evianews.gr, οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει και έτσι αποφάσισαν να επισκεφθούν το σπίτι του συγχωριανού τους και να τον ρωτήσουν.
Ο πατέρας δύο παιδιών έπειτα από αρκετή πίεση αποκάλυψε πως εκείνος και η σύζυγός του έμειναν άνεργοι πριν από ένα μήνα, και αποφάσισε να πάει σε ένα χωράφι για να βρει τροφή. Το μόνο που κατάφερε ήταν να σκοτώσει μια αλεπού και να την μαγειρέψουν.
Ο ίδιος ανέφερε στους συγχωριανούς του: «Ξέρετε ότι δεν έχω γάλα για να θρέψω τα παιδιά μου; Εδώ και αρκετές μέρες είναι νηστικά. Σπαράζει η καρδιά μου δεν μπορώ να τα βλέπω έτσι.» Και τότε αποκάλυψε το μυστικό του. «Εγώ κλέφτης δεν θα γίνω έτσι αποφάσισα να βγω στα χωράφια για να βρω φαγητό. Όταν λοιπόν βρήκα μία αλεπού στο χωράφι, αναγκάστηκα να την μαγειρέψω.»
Την κατάσταση πήραν στα χέρια τους οι συγχωριανοί του που συγκέντρωσαν ένα χρηματικό ποσό για να βοηθήσουν την οικογένεια.

http://www.tsantiri.gr/ellada/sok-ikogenia-magirepse-ke-efage-alepou-den-echoun-lefta-oute-gia-trofi.html 

1 σχόλιο:

  1. ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΨΥΦΗΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΗ ΦΩΧΕΙΑ ΑΞΙΠΡΕΠΟΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΙΝΩ ΜΠΡΑΒΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩ ΜΠΡΑΒΩ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΙΚΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΠΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή