Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«Αλληλεγγύη προς τον Ελληνικό λαό», το μήνυμα του Παγκόσμιου Κινήματος Ποίησης


Παγκόσμια ημέρα ποίησης αύριο, 21 Μαρτίου, και το Παγκόσμιο Κίνημα Ποίησης (WPM) ανέβασε στο Facebook ένα μήνυμα στα αγγλικά και τα ελληνικά, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στην χώρα μας.

ΦΩΤΟ: «Αλληλεγγύη προς τον Ελληνικό λαό», το μήνυμα του Παγκόσμιου Κινήματος Ποίησης

Αποσπάσματα από ποιήματα Ελλώνων ποιητών με μηνύματα για τις δυσκολες στιγμές τις χώρας μας, κάνουν το γύρο του Facebook, σύμφωνα με το mediagate.gr
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
»Είμαστε συγκλονισμένοι από το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας προς έλληνες ποιητές και όλους τους πολίτες της χώρας του Ομήρου. Ζητούμε από τις ελληνικές αρχές να θέσουν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού πάνω από συμφέροντα κερδοσκόπων, τραπεζών και κερδοκάπηλων ευρωπαϊκών και διεθνών οργανισμών.
Το Παγκόσμιο Κίνημα Ποίησης απευθύνει έκκληση σε ποιητές, αναγνώστες και σε όσους νοιάζονται σε όλες τις χώρες να εκφράσουν την υποστήριξή τους προς τον ελληνικό λαό, απαιτώντας αλλαγές σε κυβερνητικές πολιτικές, ένα τέλος σε επαίσχυντα στερεότυπα και πρωτοβουλίες που προωθούν τα ιδεώδη της αλληλεγγύης και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.»

http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/foto-%C2%ABallilengii-pros-ton-elliniko-lao%C2%BB-to-minima-tou-pagkosmiou-kinimatos-piisis.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου