Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

«Καζάνια που βράζουν» οι κοινοβουλευτικές ομάδες σε ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για την ψηφοφορία


Οι κοινοβουλευτικές ομάδες ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας μοιάζουν με «καζάνια που βράζουν» εν όψει της κρίσιμης σημερινής ψηφοφορίας, με πολλούς βουλευτές και από τις δύο πλευρές να αψηφούν τα πλαίσια κομματικής πειθαρχίας που έθεσαν οι πρόεδροί των κομμάτων τους.

«Καζάνια που βράζουν» οι κοινοβουλευτικές ομάδες σε ΠΑΣΟΚ- ΝΔ για την ψηφοφορία

Στο ΠΑΣΟΚ οι παραιτήσεις της Πέμυς Ζούνη και του Δημήτρη Βαρβαρίγου προστέθηκαν σε αυτή του Παύλου Στασινού. Την ίδια ώρα Λούκα Κατσέλη και Βάσω Παπανδρέου δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση. Παρόμοιες σκέψεις κάνουν και οι Δημήτρης Κουσελάς, Χρήστος Μαγκούφης, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, Τσετίν Μάντατζη, Οδυσσέας Βουδούρης, Χάρης Καστανίδης και οι παραιτηθέντες από την κυβέρνηση Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου (αναπληρώτρια ΥΠΕΞ) και Γιάννης Κουτσούκος (υφυπουργός Εργασίας).
Ενστάσεις έχουν εκφράσει και οι κύριοι Πρωτόπαπας, Δημητρουλόπουλος, Παραστατίδης, όπως και η κυρία Χρύσα Αράπογλου, η οποία αντιπαρατέθηκε δημοσίως με τον Γιώργο Παπανδρέου.
Στο γαλάζιο στρατόπεδο, της ΝΔ, οι «διαρροές» βοουλευτών έφτασαν το Σάββατο τις 10, όμως, όπως ισχύει και για το ΠΑΣΟΚ η ψηφοφορία θα δείξει ποιος σκοπεύει να κάνει την απειλή του πράξη.
Υπενθυμίζεται ότι «όχι» σκοπεύουν να ψηφίσουν οι κύριοι Μαρκόπουλος, Ζώης, Σταμάτης, Τζίμας, Βαγιωνάς, Μελάς, Δερμεντζόπουλος,  Γαληνός, Παπασιώζος, Τζηκαλάγιας.
Κατά πληροφορίες, στους αμφιταλαντευόμενους, πέραν των Κ. Τζαβάρα και Θ. Λεονταρίδη, προστέθηκαν οι Μαρία Κόλλια, Γ. Βλάχος και Αλ. Κοντός, ενώ δεν αποκλείται το ίδιο και για τον Δ. Καρυπίδη.

http://www.koutipandoras.gr/?p=15384

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου