Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Καταρρέει η κυβέρνηση Παπαδήμιου

Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις για να απεικονιστεί η βαθιά κρίση που περνάει όλο το αστικό πολιτικό σκηνικό από το βίντεο που παραθέτουμε. Είναι απ’ το άκρως μνημονικό κανάλι του Σκάι. Ακούμε ένα απ’ τα πιο πιστά τσιράκια του Αλαφούζου, την Κατερίνα Ακριβοπούλου, να βάζει στο στόχαστρο της αρχικά τον Καρατζαφέρη και μετά το υπόλοιπο αστικό προσωπικό που στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμιου.

Και αυτό έχει την σημασία του γιατί δεν πέρασε καιρός που διαβάζαμε άρθρο του Α. Παπαχελά στην «Καθημερινή» να μπλέκει το εγκώμιο του Καρατζαφύρερ και να «αναλύει» «τι κάνει σωστά» ο Καρατζαφέρης που διαθέτει «κοινού νου ο οποίος δεν περισσεύει στη χώρα μας». Όπως επίσης ότι μόλις χτες ακούγαμε το άλλο μαντρόσκυλο του Αλαφούζου, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, να μας μιλάει για το «θεάρεστο» έργο της κυβέρνησης Παπαδήμιου.

Και είναι σωστή η διαπίστωση της δημοσιοκάφρου ότι «Η κυβέρνηση έχει καταρρεύσει» Το πρόβλημα είναι ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση που θα την διαδεχθεί. Και εδώ είναι το ζητούμενο. Αν ο λαϊκός παράγοντας θα βγει στο προσκήνιο και θα πάρει τις εξελίξεις στα χέρια του.




http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/02/blog-post_8155.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου