Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ξεδιάντροπα, είπαν «ναι» στα φάρμακα-δολοφόνους

Αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στην Υγεία των Ελλήνων, αλλά και για την κοινωνική κατακραυγή, οι βουλευτές της επιτροπής έστειλαν το νομοσχέδιο προς ψήφιση στην Ολομέλεια.



Κρυμμένοι πίσω από τις ανάλγητες επιταγές της τρόικας, οι 50 βουλευτές της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ενέκριναν το νομοσχέδιο που μας επιβάλλει τα φάρμακα-δολοφόνους.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της επιτροπής υπερψήφισαν τόσο επί της αρχής όσο και επί των άρθρων το νομοσχέδιο για την Υγεία, το οποίο μεταξύ άλλων επιχειρεί να διοχετεύσει στην Ελλάδα χιλιάδες φάρμακα αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης (από το Πακιστάν, την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Ισραήλ και ποιος ξέρει από πού αλλού).

Μάλιστα, οι εθνοπατέρες μας είπαν ναι στο νομοσχέδιο που θα εξαφανίσει τα ποιοτικά ελληνικά φάρμακα από τα ράφια φαρμακείων και νοσοκομείων, την ίδια ώρα που ο πρόεδρος του ΕΟΦ εξέπεμπε σήμα κινδύνου για την υπο-στελέχωση του οργανισμού, που θα αδυνατεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του! Με πλήρη συνείδηση, καταδίκασαν 20.000 οικογένειες στην ανεργία, αφού οδηγούν νομοτελειακά τις ελληνικές βιομηχανίες του κλάδου στο λουκέτο και πετούν στο δρόμο τους εργαζόμενους σε αυτές και τα δορυφορικά επαγγέλματα.

Ενέργεια που προκαλεί σημαντικά ερωτηματικά και αυτό γιατί δεκάδες επιστήμονες, γιατροί και φαρμακοποιοί έχουν ήδη προειδοποιήσει για τους θανατηφόρους κινδύνους που εγκυμονούν τα συγκεκριμένα φαρμακευτικά σκευάσματα. Φαίνεται, όμως, ότι οι βουλευτές δεν υπολογίζουν ούτε τις αμείλικτες ευθύνες που θα προκύψουν από την θέσπιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου και –με φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους- το στέλνουν να ψηφιστεί και από την Ολομέλεια.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να φέρει αλλαγές επί του νομοσχεδίου έως αύριο το μεσημέρι.
newsbomb.gr

http://www.on-news.gr/2012/02/blog-post_9906.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου