Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Βουλγαράκης: Είναι δυνατόν να μιλάμε για τόσο μ*λάκα δήμαρχο Αθηναίων;

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης καταφέρθηκε εναντίον του Γιώργου Καμίνη
Με έναν βαρύ χαρακτηρισμό για τον Γιώργο Καμίνη σχολίασε ο πρώην υπουργός, Γιώργος Βουλγαράκης, την είδηση ότι ο Δήμος Αθηναίων απομακρύνει αστέγους από το κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.
Ειδικότερα, σχολιάζοντας την είδηση πως εκδιώχθηκαν 80 άστεγοι από το κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ ώστε να διενεργηθεί αγώνας μπάσκετ, ο Γιώργος Βουλγαράκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter "είναι δυνατόν να μιλάμε για τόσο μ*αλάκα δήμαρχο;;;;".
Από τη μαζική επιχείρηση "εκκαθάρισης" του κλειστού γυμναστηρίου του Ρουφ από άστεγους δεν γλίτωσαν ούτε μία έγκυος γυναίκα και μια τραυματισμένη που βρίσκονταν ανάμεσα στους αστέγους που είχαν βρει εκεί καταφύγιο.
Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες ο Δήμος Αθηναίων είχε ανακοινώσει ότι παραχωρεί την αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου για την φιλοξενία των αστέγων εν μέσω κακοκαιρίας.
Ο δήμαρχος Αθηναίων βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο στόχαστρο για τη στάση που έχει τηρήσει ο Δήμος απέναντι στο θέμα των αστέγων.
Λίγες ημέρες νωρίτερα μάλιστα, ο Γιώργος Καμίνης είχε καταθέσει μήνυση, που αργότερα απέσυρε, σε ομάδα ατόμων που απέκλεισε την αίθουσα του καφενείου στο Πνευματικό Κέντρο για να μείνουν εκεί άστεγοι.

http://news247.gr/ellada/politiki/voylgarakhs_einai_dynaton_na_milame_gia_toso_m_laka_dhmarxo_athhnaiwn.1608373.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου