Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια κατά της Ντ.Μπακογιάννη σε εστιατόριο

ΦΩΤΟ: Επίθεση με πέτρες και γιαούρτια κατά της Ντ.Μπακογιάννη σε εστιατόριο«Έφοδο» σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου έκανε ομάδα νεαρών, με στόχο την πρόεδρο της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία εκείνη την ώρα απολάμβανε το δείπνο της με την οικογένεια φίλου της, γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου.
Οι νεαροί, φορώντας κουκούλες και «εφοδιασμένοι» με πέτρες και αντικείμενα έφθασαν, λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου, έξω από το εστιατόριο «Λούκουλος» στην οδό Κοραή, στο κέντρο της πόλης, και άρχισαν να πετούν γιαούρτια στην Ντόρα Μπακογιάννη που την πέτυχαν στο πρόσωπο και στα μαλλιά, ενώ οι πέτρες έσπασαν την τζαμαρία του εστιατορίου.

Αναστάτωση προκλήθηκε στο εστιατόριο, η κ. Μπακογιάννη παρέμεινε ατάραχη, ενώ οι νεαροί έγιναν «καπνός».
Η αίθουσα, εκείνη την ώρα, ήταν γεμάτη, καθώς ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου πραγματοποιούσε την ετήσια εκδήλωσή του για την κοπή της πίτας.

Ας δούμε τι γράφουν στο indymedia:
Παρέμβαση σε κεντρικό εστιατόριο του Ηρακλείου έκαναν πολίτες όπου απολάμβανε το δείπνο της η Ντόρα Μπακογιάννη.
Οι πολίτες «εφοδιασμένοι» με γιαούρτια λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ σήμερα Σαββάτου, έξω από το εστιατόριο «Λούκουλος» στην οδό Κοραή, τα πέταξαν προς την Ντόρα την οποία και πέτυχαν στο πρόσωπο και στα μαλλιά.
Σημερα το βραδυ στο ηρακλειο της κρητης εθεαθη η Ντορα Μπακογιαννη σε πολυτελες εστιατοριο. Αυθορμητα νεολαιοι της επιτεθηκαν λεκτικα και εξοστρακιστηκαν και δυο γιαουρτια.
Οταν τραβηξε το οπλο του ο σωματοφυλακας της, η οργη του κοσμου εγινε πετρα στη βιτρινα τους…
Ο ρολος και αυτης της υπηρετριας του σαπιου συστηματος ειναι γνωστος και παντα θα συναντα τη δικαιη λαικη ετυμηγορια.
Καμια ειρηνη με αυτους που χρονια τωρα καταστρεφουν τις ζωες μας.
Ο εκσυχρονισμος σας κοροιδα δε μας πιανει…
ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ότι στόχος επίθεσης με αυγό είχε γίνει η Ντόρα Μπακογιάννη στη διάρκεια επίσκεψής της στη Ναύπακτο στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, συμμετείχε σε συνάντησή με φίλους του κόμματος, όταν ένας πολίτης εκτόξευσε προς το μέρος της ένα αυγό
http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/foto-epithesi-me-petres-ke-giaourtia-kata-tis-nt-mpakogianni-se-estiatorio.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου