Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Μια ό,τι νάναι Αριστερά...

 Eπειδή καμιά φορά πάνω στην τρελή ανάγκη για κάποια θετική εξέλιξη βάζουμε την ΔΗΜΑΡ στις δυνάμεις της Αριστεράς(κι εδώ το έχουμε κάνει) για να φαινόμαστε περισσότεροι,  καλό είναι να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα για να ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Αντι άλλης πολυλογίας 2 απαντήσεις του Θ.Μαργαρίτη της ΔΗΜΑΡ σε συνέντευξη που διαβασαμε στο tvxs.

Πώς κρίνετε την κυβέρνηση Παπαδήμου; " Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι δεσμευμένη σε ένα πρόγραμμα οικονομικών επιλογών με τις οποίες η ΔΗΜΑΡ είναι αντίθετη. Ωστόσο, η συγκρότηση αυτής της κυβέρνησης συνέβαλε σε ένα κλίμα πολιτικής ομαλότητας, το οποίο αποτελεί και μία αυτόνομη ανάγκη, διότι αν τα οικονομικά προβλήματα συνοδεύονταν και από μία ενδεχόμενη πολιτική αστάθεια, τότε η χώρα θα έφτανε στη χρεοκοπία."
 Ενω τωρα δεν είμαστε σε φάση χρεοκοπίας κατα τη ΔΗΜΑΡ; Και τέλος πάντων οι "οικονομικές επιλογές" Παπαδήμου που οδηγούν; Σε ουδέτερη ζώνη; Δεν πειράζει όμως λεει ο Θ.Μ. γιατί έτσι έχουμε πολιτική ομαλότητα που είναι μια "αυτόνομη ανάγκη"! Απολαυστε τη γνωστή δεξιά άποψη των "φιλήσυχων πολιτών" άπο "αριστερό" στόμα και μάλιστα σε εποχή απίστευτης κρίσης που μέχρι τώρα πονάει το λαό κι αφήνει απ'έξω όσους έφταιξαν.
Πότε θεωρείτε ότι πρέπει να διεξαχθούν εκλογές; " Αντικειμενικά, θα διεξαχθούν περίπου 2 μήνες μετά την ενδεικτική προθεσμία της 19ης Φεβρουαρίου, αν φυσικά ολοκληρωθούν πρώτα οι υποχρεώσεις αυτής της κυβέρνησης, δηλαδή το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) και η δανειακή σύμβαση. Να ξεκαθαρίσω ακόμη μια φορά ότι εμείς δεν συμφωνούμε με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Ωστόσο, δεν υποτιμούμε και την ανάγκη πολιτικής ομαλότητας η οποία αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει στη χώρα μας."
Αν το κόμμα λεγόταν Δημοκρατική Δεξιά δεν θα άλλαζε τίποτα. Ετσι κι αλλιώς σε πολλά σημεία η λαική δεξιά έχει πιο επιθετικές φιλολαικές θέσεις από της ΔΗΜΑΡ. Για να πώ την αλήθεια με πονάει που το λέω αλλά έτσι είναι.

http://giorgossarris.blogspot.com/2011/12/blog-post_27.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου