Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ 2 ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΝ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΤΡΟΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΜΠΕΣ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ ΟΥΤΕ ΠΙΝΟΥΜΕ ΜΠΥΡΑ ΑΠΟ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας όπου το κράτος και η αστυνομία έχουν κάθε λόγο να πανικοβάλλονται. Ειδικά φέτος που ακροδεξιοί και φασίστες έκατσαν στα υπουργικά έδρανα μιας κυβέρνησης που θυμίζει την εμφυλιακή κυβέρνηση του 1947.
Τρία χρόνια ακριβώς, μετά τη δολοφονία του Α. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ δύο διμοιρίες ΜΑΤ εισέβαλαν απρόκλητα στον πάντα ανοικτό κοινωνικό χώρο του νοσοτρος, χωρίς καμιά αιτιολογία ρίχνοντας δήθεν διερευνητικές ματιές και παρατάχθηκαν στις σκάλες καταλαμβάνοντας το χώρο για ώρα. Εκείνη τη στιγμή στο νοσοτρος ήταν ελάχιστα άτομα, αφού οι περισσότεροι είχαμε πάει στα προπύλαια για την μαθητική πορεία.Ο Ελληνικός καπιταλισμός, αφού συγκέντρωσε όλες τις εφεδρείες του , κεντρώους εθνοδημοκράτες σοσιαλιστές, φιλελευθέρους, συντηρητικούς, ακροδεξιούς , φασίστες ετοιμάζει ολομέτωπη επίθεση στην κοινωνία και στο αναδυόμενο από αυτήν αμεσοδημοκρατικό κίνημα, καθιστώντας σε κατάσταση εξαίρεσης: τους εργάτες της ελληνικής χαλυβουργίας, αλλά και όλους τους εργαζόμενους,, τους ελεύθερους κοινωνικούς χώρους, τους κατειλημένους χώρους την πλατεία συντάγματος, τα στέκια ρήξης και αμφισβήτησης, όλη τη νεολαία.
ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ
Το κράτος ετοιμάζεται να ξαναδείξει το αιματοβαμμένο του πρόσωπο κηρύσσοντας πόλεμο ενάντια στην κοινωνία.
Η οργάνωση της αντίστασης πρέπει να είναι συνειδητή και ενδελεχής.
Το πιο αποτελεσματικό το πιο μεγάλο όπλο μας πρέπει να είναι η επαναδημιουργία κοινωνικών δεσμών και είναι η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ αυτή που θα σαρώσει τα δεκανίκια του κρατισμού και της καταστολής.
Ευχαριστούμε όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και μας στήριξαν.
Η πόρτα του νοσοτρος θα συνεχίσει να είναι ανοικτή.
ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

Athens indymedia

http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2011/12/2.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου