Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η χούντα Παπαδήμιου σε δράση

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από την τηλεόραση του «902» και παρακολουθούμε τον τρόπο που παρουσιάζει την επέμβαση των δυνάμεων καταστολής στο κατειλημμένο κτήριο της ΔΕΗ και τα όσα επακολούθησαν. Επίσης στο βίντεο βλέπουμε τις σχετικές ανακοινώσεις του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, όπως και σχετικές δηλώσεις στελεχών της ΔΕΗ, αλληλέγγυων και του ΚΚΕ.
__________

H XOYNTA ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΨΗ….! 

Με μια επιδρομή φασιστικού τύπου η κυβέρνηση του καθεστώτος με την συνδρομή της εντεταλμένης εισαγγελικής αρχής και τις ορδές των πραιτοριανών των ΜΑΤ έκανε επέμβαση (8:30 πμ) στο καταλυμένο Κέντρο Έκδοσης Διακοπών Ρεύματος της Μεσογείων από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που από την Κυριακή το βράδυ είναι το κέντρο αγώνα στη μάχη της κοινωνίας ενάντια στο επαίσχυντο χαράτσι που ρημάζει τις ζωές του εκμεταλλευόμενου κόσμου.

ΟΙ δυνάμεις του καθεστώτος συνέλαβαν και κρατούν ομήρους στο Α/Τ Αμαρουσίου, συνδικαλιστές της ΔΕΗ, τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, Φωτόπουλο και αλληλέγγυους που εκείνη την στιγμή βρισκόταν στο κτίριο και περιφρουρούσαν την κατάληψη.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η επίθεση στην κατάληψη άρχισε να προσέρχεται πλήθος αγωνιστών για να εκφράσουν την αγωνιστική τους συμπαράσταση.

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κήρυξε 48ωρη απεργία για τους εργαζόμενους του κτιρίου της Μεσογείων και 4ωρη στάση εργασίας για όλο το προσωπικό της επιχείρησης για σήμερα.

Είναι πια γεγονός πως με την σημερινή πράξη  της η ολοκληρωτική κυβέρνηση του σωτήρα τραπεζίτη των Βρυξελλών περνά την αντιπαράθεση και τον πόλεμο με την κοινωνία σε ένα αναβαθμισμένο στάδιο με στόχο την υποταγή του κόσμου στις επιταγές που επιβάλουν οι εντολοδόχοι της.

Στην καθολική εκστρατεία του φασιστικού μετώπου της κυβέρνησης των τραπεζιτών και την ομοφωνία των αφεντικών των ΜΜΕ να τρομοκρατήσουν και να αναστείλουν τις παλλαϊκές αντιδράσεις της ανατροπής οι εργαζόμενοι και όλη η καταπιεσμένη κοινωνία πρέπει να αντιτάξουν την σθεναρή και ανυπότακτη αντίσταση τους στους δρόμους και της ρήξης τώρα.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΜΜΕΣΑ ΤΩΝ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ 
ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ –ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 
ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΗΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ. 






http://tsak-giorgis.blogspot.com/2011/11/blog-post_7717.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου