Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

"Δεν είναι πολίτες. Αυτοί είναι κομμουνιστές, δεν είναι πολίτες"

"Δεν είναι πολίτες. Αυτοί είναι κομμουνιστές, δεν είναι πολίτες". Αυτόν όρκισε σήμερα υπουργό ο Κάρολος Παπούλιας που πριν λίγες μέρες μας θύμισε "δακρυσμένος" πως πολέμησε τον φασισμό από τα γεννοφάσκια του.


...

"Τα χρόνια που ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς πρωθυπουργός ήταν από τα καλύτερα χρόνια της Ελλάδας"


Την 28η Οκτωβρίου, επέτειο έναρξης του αντιφασιστικού αγώνα του Ελληνικού λαού και της υπεράσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης την "τίμησε" επισκεπτόμενος το σπίτι του φασίστα δικτάτορα Μεταξά. Αυτόν τον φασίστα επέλεξε ο πρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής διεθνούς και παγκόσμιος διανοητής ΓΑΠ ως συνέταιρο για να ολοκληρώσει την αποστολή του. Τους βουλευτές του κόμματος αυτού του φασίστα όρκισε σήμερα υπουργούς ο Κάρολος Παπούλιας που πριν λίγες μέρες μας θύμισε "δακρυσμένος" πως πολέμησε τον φασισμό από τα γεννοφάσκια του.
...

Υπουργός Υποδομών στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας του Εθνικού Σωτήρα Λουκά Παπαδήμου είναι ο Μάκης Βορίδης. Ο κ. Βορίδης ανέκαθεν είχε μια αγάπη στις υποδομές και γι’ αυτό κυκλοφορούσε στο κέντρο της Αθήνας με τσεκούρι. Ας μην σπεύσουν οι κακοπροαίρετοι να τον κρίνουν για τις νεανικές του τρέλες – ποιος από εμάς δεν κυκλοφορούσε στα νιάτα του με τσεκούρι στην Ακαδημίας για να ανοίγει κεφάλια; (πιτσιρίκος)

Αυτόν τον φασίστα επέλεξε ο πρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής διεθνούς και παγκόσμιος διανοητής ΓΑΠ ως συνέταιρο για να ολοκληρώσει την αποστολή του. Τους βουλευτές του κόμματος αυτού του φασίστα όρκισε σήμερα υπουργούς ο Κάρολος Παπούλιας που πριν λίγες μέρες μας θύμισε "δακρυσμένος" πως πολέμησε τον φασισμό από τα γεννοφάσκια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου