Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΓΑΠ μπέρδεψε τις ομιλίες του με τις ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΕΣ…

Το θέατρο του παραλόγου δωρεάν και σε ημερήσια δόση από την κυβέρνηση στις τηλεοράσεις όλων μας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΓΑΠ μπέρδεψε τις ομιλίες του με τις ΠΡΟΠΕΡΣΙΝΕΣ…

Κλείνουμε εβδομάδα από όταν η εκστρατεία φόβου και τρόμου κάνει διαλείμματα και δίνει τη θέση στο σουρεαλιστικό τσίρκο της απόλυτης παράνοιας.
Από τη μια έχουμε μια κυβέρνηση(;) που προβαίνει σε αλλοπρόσαλλες σχιζοφρενείς κινήσεις που επιδεινώνουν τη κατάσταση όχι μόνο τη δική μας αλλά του πλανήτη ολόκληρου(!) και από την άλλη το κάθε λάθος διορθώνεται με ακόμα μεγαλύτερο!
Την ίδια ώρα η κατάσταση που βιώνει ο κάθε πολίτης απ’ άκρου σε άκρο της επικράτειας επιδεινώνεται σε τραγικούς ρυθμούς με τη ζωή μας να έχει αλλάξει άρδην και να χειροτερεύει σε καθημερινή βάση.
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ανά μισάωρο παραιτείται, ξεπαραιτείται, δίνει τη σκυτάλη στους δελφίνους, σχηματίζει συνασπισμό «εθνικής σωτηρίας», σώζει την Ελλάδα, καταστρέφει τον κόσμο, κηρύσσει εκλογές, ματαιώνει δημοψηφίσματα, συναινεί με τον Σαμαρά/Βενιζέλο/Μέρκελ/Ομπάμα, διαφωνεί με Ομπάμα/Μέρκελ/Βενιζέλο/Σαμαρά, δίνει το δαχτυλίδι, κρατάει την καρέκλα, καταχειροκροτείται, καθυβρίζεται,παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης, αναλαμβάνει άλλος πρωθυπουργός, πέφτει η κυβέρνηση, επιστρέφει ο Σημίτης, ο και όσο συνεχίζω να γράφω τόσο διαπιστώνω πως υπάρχουν κι άλλα!
Μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό γεγονότων ο πρωθυπουργός της χώρας (που πρωταγωνιστεί στις ειδήσεις και τα πρωτοσέλιδα όλης της υφηλίου και σε παγκόσμιο επίπεδο ισοδυναμεί πλέον με ανέκδοτο αν όχι με βρισιά) δίνει σε τρεις ομιλίες του σε μία μέρα την αίσθηση πως βρίσκεται σε άλλη χώρα και περιγράφει άλλα γεγονότα.
Το μόνο που δεν τον ακούσαμε να μας προτρέπει είναι πως θα πρέπει να βγούμε στους δρόμους να πανηγυρίζουμε και να ραίνουμε ροδοπέταλα στο διάβα του περιχαρείς και τρισευτυχισμένοι. Μας είπε πως είναι περήφανος για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα, πως έσωσε την Ελλάδα, πως όλος ο κόσμος μας βοηθάει, πως η κυβέρνηση παίρνει μέτρα υπέρ των πολιτών και πως καλυτερεύει την ζωή μας.
Κερασάκι στην τούρτα και επιστέγασμα στα λεγόμενά μας, το τελευταίο «κελάηδημα» του στο tweeter: «Η έγνοια μου είναι πρώτα από όλα κάθε σκληρά εργαζόμενος οικογενειάρχης, ο άνεργος, ο συνταξιούχος. Γι’ αυτόν παλεύουμε. Η χώρα μας πρέπει να πάει μπροστά. Και θα πάει μπροστά, ενώνοντας τις δυνάμεις μας».
Τελικά (και το αποκαλύπτουμε εμείς σήμερα αποκλειστικά στο πανελλήνιο) η απάντηση για τις έξω από κάθε λογική ομιλίες του Παπανδρέου είναι πως μπέρδεψε τα χαρτιά του και διαβάζει εκείνες που του έγραφαν προεκλογικά και που ήταν φυλαγμένες στο χαρτοφύλακα με την κωδική ονομασία «λεφτά υπάρχουν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου