Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Διακοπή ρεύματος από τη ΔΕΗ στη... ΔΕΗ

Αρνείται να πληρώσει το χαράτσι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, όπου στεγάζεται το κέντρο έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος της ΔΕΗ. Κατά συνέπεια, η εταιρεία θα αναγκαστεί να κόψει το ρεύμα στα γραφεία της. Χαράτσι και σε στάβλους και πτηνοτροφεία

"Σουρεάλ" καταστάσεις με φόντο την απειλούμενη διακοπή παροχής ρεύματος, στους καταναλωτές που αδυνατούν ή αποφασίζουν να πληρώσουν το ειδικό τέλος στα ακίνητα.
O ιδιοκτήτης του ακινήτου, όπου στεγάζεται το εκδοτήριο της ΔΕΗ, Γ. Αλαϊάδης,  είναι αποφασισμένος, να μην πληρώσει το "χαράτσι", εάν και εφόσον κοπεί το ρεύμα έστω και σε έναν καταναλωτή.
Προφανώς, σε αυτήν την περίπτωση,  η εταιρεία θα είναι αναγκασμένη να εκδώσει εντολή διακοπής ρεύματος και για το κτίριο, όπου στεγάζονται τα κεντρικά της.
"Αν η ΔΕΗ κόψει την παροχή ρεύματος σε οποιονδήποτε καταναλωτή που αυτό μπορεί να είναι απόρροια από την οικονομική του αδυναμία ή αντίσταση σε αυτό το μέτρο, τότε δεν θα το πληρώσω και εγώ το ειδικό τέλος, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να πρέπει να κόψει το ρεύμα στη μισθώτρια εταιρεία που είναι η ΔΕΗ", είπε χαρακτηριστικά.

Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, Γ. Αλαϊάδης by Miss-Jessy-Lays

http://news247.gr/oikonomia/forologia/diakoph_reumatos_apo_th_deh_sth_deh.1510912.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου