Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Το ΛΆΟΣ ως άλλοθι

Pitsirikos
Πολλοί αναρωτιούνται γιατί έπρεπε να μπει στη νέα κυβέρνηση χουντικής συνεργασίας το ΛΆΟΣ. Τα πράγματα είναι απλά: Το ΛΆΟΣ μπήκε στην κυβέρνηση μόνο και μόνο για να τραβήξει πάνω του την προσοχή και να αποπροσανατολίσει.Όσο εμείς θα ασχολούμαστε με τις ακροδεξιές και ρατσιστικές θέσεις του Βορίδη και του Γεωργιάδη, η κυβέρνηση της χούντας θα περάσει όλα αυτά που θέλει να περάσει.
Ύστερα, το ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία θα πουν «ορίστε, εμείς για το καλό της χώρας, ως και με την ακροδεξιά συνεργαστήκαμε – τόσο μεγάλη θυσία κάναμε». Έτσι, έχουν την ελπίδα πως θα αποκρύψουν ότι κι αυτοί ακροδεξιοί είναι – η χρησιμότητα του ΛΆΟΣ είναι ότι κάνει το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία να μοιάζουν με δημοκρατικά κόμματα, ενώ δεν είναι.
Στη συνέχεια, το ΛΆΟΣ θα εξέλθει της κυβέρνησης και θα συνεχίσουν μαζί το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία. «Ορίστε, διώξαμε τους κακούς ακροδεξιούς και θα σας κυβερνήσουμε τώρα εμείς οι δημοκράτες που κυβερνήσαμε επί 37 χρόνια και διαλύσαμε τη χώρα αλλά τώρα θα πρέπει να το ξεχάσετε».
Περαστικά.

http://pitsirikos.net/2011/11/το-λάοσ-ως-άλλοθι/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου