Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Δραματικές "διαπραγματεύσεις" - Που ειναι το Ελληνικό ΟΧΙ;- Η Ελλάδα βουβή

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φυγει τώρα.

Ο λαός πρεπει με όποιον τρόπο έχει να δηλώσει οτι δεν πρόκειται να δεχτεί αυτα που ετοιμαζονται να υπογράψουν για λογαριασμό του. Μεσα από καθε συλλογικότητα να μιλήσει και να πεί πως ειναι κι αυτός παρων στο σχεδιασμό του αύριό του.
Για όσα συζητούν στις Βρυξελλες και αλλού αυτες τις μερες δεν μας ρωτησε κανείς.
Η κυβερνηση δεν εχει καμια νομιμοποίηση να συζητά με γραμμες  που πάνω από το 80% των Ελλήνων καταδικάζουν χωρίς καμια αμφιβολία.
Οι "διαβουλευσεις" όπου οι ισχυροί μιλούν για λογαριασμό αυτων που εκπροσωπουν, οι αδύναμοι περιμένουν και οι λαοί δεν ρωτιούνται καν παιρνουν πλέον δραματική μορφή για μας.
Αυτοί που πρώτοι θα έπρεπε να λογοδοτήσουν είναι οι υπεύθυνοι της κρίσης που ειναι το τραπεζικό-χρηματοπιστωτικό σύστημα και ο καπιταλισμός, είναι οι ηγετες της Ευρώπης που μιλουν για λογαριασμό τους και όχι οι λαοί. Ειναι αυτοί που εγκληματικά καθυστέρησαν και τωρα ανακαλύπτουν τη χιονοστιβάδα που άφησαν να δημιουργηθεί.
Δεν ειναι η Ελλάδα αυτη που προκάλεσε την κρίση.
Δειλά δειλά όλοι αυτοί οι συμπατριώτες μας ειδικοί, που μας έλεγαν οτι η κριση ειναι δική μας υπόθεση, έχουν αρχισει να βλέπουν το πραγματικό προσωπο της κρισης. Τωρα αρχιζουν να καταλαβαίνουν τι έκαναν. Ολοι εκεινοι που θριαμβολογουσαν για τις αποφασεις της 21ης Ιουλίου βουβάθηκαν. Και όσοι εκαναν απλά λάθος ας ζητησουν συγνωμη. Οσοι εσκεμμενα και καλοπληρωμένα έπαιζαν το ρόλο του διαστροφεα της αλήθειας, κρυβοντας από το λαό την πραγματικότητα ας συνεχίσουν το "έργο" τους μόνοι χωρίς κοινό η ας κρυφτούν.

Τα πραγματα τωρα για μας ξεκαθαρισαν. Ζητουν όλη την Ελλάδα, την οικονομία, τη περιουσία και την εργασία μας. Το παρόν και το μελλον το δικό μας και των παιδιών μας με αντάλλαγμα το "κουρεμα" του χρεους. Με ανταλλαγμα δηλ. αυτο που από την αρχή έπρεπε να σχεδιάσουν και να κανουν χωρίς καθυστερήσεις και πριν εξαθλιωσουν το λαό, πριν διαλύσουν την οικονομία και δημιουργήσουν συνθήκες εξάπλωσης της κρίσης εμπιστοσύνης στο Τραπεζικό συστημα και της κρισης χρεους -που ετσι κι αλλιως υπήρχε κρυμμενη- ανεξελεγκτα σε όλη την Ευρωπη. Ομως τότε αυτές οι καθυστερήσεις βόλευαν τα κοράκια των αγορών που έτσι κερδοσκοπούσαν άγρια.

Δεν θα το δεχτουμε λοιπόν. Δεν θα παραχωρησουμε τη ζωή μας για ενα δήθεν γενναίο κουρεμα, για μια ρυθμιση χρέους που έτσι κι αλλιώς είναι υποχρεωμένοι να κάνουν για να σωθούν από τις συνέπειες. Οχι μονο γιατί ξυπναει μεσα στον καθενα ΄μας η απόφαση να αντισταθεί, αλλά και γιατι έτσι κι αλλιως όλο αυτό ειναι ενα αδιέξοδο  που δεν θα έχει κανενα αποτελεσμα και θα φέρει τα πράγματα σε ακόμη χειρότερη θεση πολύ σύντομα.

Αυτη η κυβερνηση δεν ειναι σε θεση να διαπραγματευτεί για μας. Δεν ειναι σε θεση να ζητήσει ρυθμισεις για τους συνταξιούχους, τα Ασφαλιστικά Ταμεία, την επιβίωση των Ελλήνων  εργαζόμενων. Δεν εκπροσωπεί εμας και το εχει αποδείξει.
Πρεπει να φυγει τωρα!

Ταπεινη μας γνωμη ειναι οτι η πρόκληση εδω και τωρα πολιτικής κρίσης που να δωσει στους "Εταιρους" που ετοιμαζονται να μας εκτελέσουν να καταλάβουν οτι είμαστε παρόντες είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει.

Ας το καταλάβουμε οσο πιο γρήγορα γίνεται.
Το συστημα αυτό έφαγε τα ψωμιά του και δεν δουλεύει για μας ουτε καν στοιχειωδώς, ουτε καν προσχηματικά. Δεν εχει τίποτα πια να μας δώσει παρά μονο να  μας πάρει τα πάντα.

Εχει φτασει η ώρα της Ανατροπής.

http://giorgossarris.blogspot.com/2011/10/blog-post_24.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου