Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΘ 2011


Η κατασταλτική μηχανή του κράτους σε πλήρη κίνηση. Μετά απο την επίθεση των ΜΑΤ στην συγκέντρωση των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα στις 3 Σεπτέμβρη, η χιτλερική λογική της "πρόληψης" έφερε τα ρομποτοϊδή των μπάτσων στο κατειλημμένο κτίριο της Libertatia.
O φύρερ ανεβαίνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και το σκοτάδι απλώνεται παντού...
 ΤΡΟΜΟΫΣΤΕΡΙΑ και ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ υπό τον φόβο των "επεισοδίων"... Έτσι αποκαλούνται από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης οι συγκρούσεις με το κράτος και τους μηχανισμούς του, που μπορεί να προκαλέσουν οι δυσαρεστημένοι, επισφαλείς στο σύνολό τους πλέον εργαζόμενοι, οι πεινασμένοι άνεργοι, οι χωρίς μέλλον φοιτητές, οι χωρίς παρόν συνταξιούχοι. Συγκρούσεις, που μπορει να προκαλέσει μια κοινωνία που ασφυκτιά και που αντιστέκεται με όσα μέσα της έχουν απομείνει.
Η φασιστική ηγεσία, αφού διέλυσε την εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες (καταργημένες σχολικές μονάδες, σχολεία που θα λειτουργήσουν χωρίς βιβλία και χωρίς δασκάλους, αποστειρωμένα πανεπιστήμια έτοιμα να δεχτούν τις επιχειρήσεις που θα παράγουν τους μελλοντικούς επισφαλείς αλλά εξειδικευμένους εργάτες τους), αφού ξεπούλησε στις ασφαλιστικές και φαρμακευτικές πολυεθνικές το υποτυπώδες και υπανάπτυκτο υπάρχον σύστημα υγείας, αφού με τα αναπτυξιακά της προγράμματα λεηλατήσει ολοκληρωτικά και το περιβάλλον, θα παρουσιάσει το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη το νέο της πρόγραμμα για την σωτηρία των αφεντικών και των τραπεζών. Θα το κάνει κλεισμένη σε φαντασμαγορικά λαγούμια αυτή τη φορά, περιζωσμένη απο χιλιάδες έμμισθους φονιάδες, χειροκροτούμενη απο μερικές εκατοντάδες επιχειρηματιών συνεργατών της και  μερικές δεκάδες δημοσιογράφων προπαγανδιστών, αποστειρωμένη και κυρίως μακριά απο τους απόκληρους που μπορουν να μολύνουν το "εθνικό" ιδανικό της ολοκληρωτικής εκχώρησης της χώρας και των ζωών μας.
Καμιά καταστολή όμως δεν μπορει να υποδουλώσει το δίκιο και τα ονειρά μας. Ο αγωνας συνεχίζεται κάθε μέρα πιο μαζικός, πιο αποφασισμένος. Για την κοινωνία των ανθρώπων και όχι του κέρδους!

Αναδημοσίευση από:
http://athens.indymedia.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου