Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Η μήνυση σε βάρος της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011 

Φαίνεται πως η απόπειρα φίμωσης των blogs επεκτείνεται επικίνδυνα σε όλη την επικράτεια...
Από τα τελευταία θύματα η Ρεσπέντζα, το πρώτο blog της Χαλκιδικής, που δέχθηκε μήνυση για "συκοφαντική δυσφήμιση κατ' εξακολούθηση" αναφερόμενη στα σχόλια των ανώνυμων αναγνωστών της (!;!) και όχι σε κάποιο άρθρο της Ιστοσελίδας...

Αντιγράφουμε σχετικά:


Σας είχαμε υποσχεθεί πως για τη δίωξη της ΡΕΣΠΕΝΤΖΑΣ θα σας τα πούμε μόλις έχουμε νεότερα στοιχεία. Έχουμε λοιπόν σήμερα και σας τα παρουσιάζουμε να ενημερωθείτε και σεις.
Μηνυτής είναι η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Ζωγράφου στο Δήμο Πολυγύρου, Δικηγόρος, Τριανταφυλλιά Μυλωνά και μάρτυρας κατηγορίας ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χρήστος Βορδός, μας καταλογίζει, η μηνύτρια, "συκοφαντική δυσφήμιση κατ' εξακολούθηση" αναφερόμενη στα σχόλια των αναγνωστών μας που έγιναν στη ανάρτηση όπου και ανακοινώσαμε το ψηφοδέλτιο του Ζωγράφου, προεκλογικά.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η μήνυση στρέφεται και κατά
του blog "ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ" με τη διαφορά ότι στη ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ υπάρχει αναφορά σε έναν διαχειριστή της ενώ για το "ΣΤΙΓΜΑ" η αναφορά γίνεται ως blog γιατί πιθανά δεν της είναι, της μηνύτριας, γνωστός ο ή κάποιος από τους διαχειριστές αυτού του blog.
Η συνέχεια, φυσικά, θα δοθεί στα δικαστήρια.


http://respentza.blogspot.com/2011/03/blog-post_1511.html





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου