Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Νικολόπουλος: Ο Σαμαράς μου είπε θα κάτσουμε στα τέσσερα [βίντεο]

«Ο Σαμαράς μου είπε θα κάτσουμε στα τέσσερα» ανέφερε ο πρώην υφυπουργός Εργασίας σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, όταν ερωτήθηκε για τις διαπραγματεύσεις που γίνονταν, με τους Τροϊκανούς, όταν ήταν ακόμη υφυπουργός. 
Κάνοντας λόγος για διαφορές που προέκυψαν ανάμεσα στα όσα είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση και στις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας και αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις που γίνονταν στο υπουργείο Εργασίας ενώ ο κ. Νικολόπουλος ήταν ακόμη υφυπουργός, ο ανεξάρτητος βουλευτής μετέφερε, από τη δική του πλευρά, το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον πρωθυπουργό.
Οπως, είπε, οι «Τροϊκανοί είχαν έρθει να λογαριαστούν οι άνθρωποι. Σου λέει τώρα τι ισχύει, αυτά που έχουν υπογράψει με εμάς, αυτά που έχουν πει με εμάς, ή αυτά που έχουν υπογράψει με το λαό. Σε αυτά τα ερωτήματα δεν μπορεί να απαντήσει ο υπουργός, όπως αντιλαμβάνεστε, χρειάζεται του πρωθυπουργού η καθοδήγηση».
Οπως αποκάλυψε ο κ. Νικολόπουλος, επικοινώνησε με τον κ. Σαμαρά και τον ρώτησε «τι θα κάνουμε με αυτά τα ερωτήματα. Εδώ έχουν στείλει αυτά τα ερωτήματα, εμείς τι θα πούμε».
«Και τι είπε, κάνε το παπί, σταμάτα», τον διέκοψε ο Κωστής Αϊβαλιώτης. «Την έκφραση θέλετε;» συνέχισε ο κ. Νικολόπουλος και πρόσθεσε: «Στα τέσσερα». «Είπε ο Σαμαράς τέτοιο πράγμα;» τον ξαναδιέκοψε ο Κωστής Αϊβαλιώτης για να του απαντήσει ο κ. Νικολόπουλος θετικά, «μου είπε, θα κάτσουμε στα τέσσερα».
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου