Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Το παρακράτος ξαναχτύπησε χτες. Μπάτσοι και ναζί χέρι χέρι σπάνε μαγαζιά

undefined
Μια επιβεβαιωμένη καταγγελία ρίχνει φως σε όσα συνέβησαν χθες, κατά τις 8.30- 9.00 στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, με τα ΜΑΤ να προπορεύονται των χρυσαυγιτών που έσπαγαν και ξυλοκοπούσαν ανενόχλητοι. Ξύλο έριχναν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ με συνοδεία το απαραίτητο υβρεολόγιο και τις απειλές που χαρακτηρίζει κάθε φασίστα, ένστολo ή μη...

Η επιβεβαιωμένη καταγγελία, όπως έφτασε στην ομάδα «Λέμε όχι στη Χρυσή Αυγή»  για τη φασιστική επίθεση ένστολων και μη χρυσαυγιτών χθες το βράδυ στον Άγιο Νικόλαο:

«Καθόμουν με την παρέα μου σε ναργιλεδαδικο στη πλατεία Αγ. Νικολάου (Κ. Πατησίων) και έσκασαν μύτη ΜΑΤαδες και λέγανε στους Σύριους που κάθονταν έξω από το μαγαζί, να μπουν μέσα, εγκλωβίζοντάς τους. Εν τω μεταξύ απέξω τα ειχανε φέρει όλα ανάποδα [σημείωση: οι χρυσαυγίτες που ακολουθούσαν] καρέκλες, τραπέζια, πιάτα, ναργιλέδες, τα σπασανε ολα .
Άρχισαν να μας βριζουν οπως περναγαν απ'εξω και να λενε τα συνθηματα τους και να παίρνουν στο κυνηγι μερικούς άραβες που ειχαν μεινει απεξω και μετα απο λιγο συνέχισαν την πορεία τους.
Ήρθαν και 4 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και άρχισαν να βρίζουν και να χτυπάνε 2 φίλους του ιδιοκτήτη του μαγαζιού με γκλομπ στο πόδι και με πτυσσόμενα... Φώναξαν τον ιδιοκτήτη και άρχισαν να του βρίζουν τη χώρα του δηλαδή "γαμω τη Συρία σας, δε θα φύγει κανένας σας ζωντανός απ' την Ελλάδα»  και κάτι τέτοια. Κάνα-δύο τους χτύπησαν, αλλά δε νομίζω να πήγαν νοσοκομείο... Τους φροντίσαμε γιατί ένας είχε μια μεγάλη πληγή στο κεφάλι...

Όταν έρχονταν εμείς πιάναμε ότι βρίσκαμε μπροστά μας για να τους ορμούσαμε (στους χρυσαυγίτες) αλλά δεν μας άφηναν να βγούμε από το μαγαζί ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και κάθονταν μπροστά από την πόρτα οι ΜΑΤαδες...!

Αυτό συνέβη κατά τις 20:30-21:00 περίπου.. Βρέθηκε και ένας φωτορεπόρτερ και μας ρώτησε τι συνέβη, ενώ προηγουμένως είχε ρωτήσει και τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και αυτοί του είπαν ψέματα ότι εμείς προκαλέσαμε τους Χρυσαυγίτες και σωπάσανε απέξω το μαγαζί επειδή τους πετάξαμε πράγματα, ενώ δε συνέβη τίποτα τέτοιο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου