Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΜΕ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ


---ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ---
ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV,ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ "ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ"!!!!
---ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΥ ΠΡΕΖΑ TV ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΜΑ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ.
---ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΡΓΑΣΜΟ ,ΚΑΘΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΙΑ MARFIN NO2,ΩΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ.
--- ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ!!!
--ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΔΡΟΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ 
Το κειμενο που ακολουθεί ειναι το επίσημο ΔΤ της ΧΑ… Τα συμπεράσματα δικά σας!
“Όλοι οι Έλληνες – χωρίς κομματική ταυτότητα, αλλά με χιλιάδες ελληνικές σημαίες – οφείλουν να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στο μνημόνιο και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας. Να απομονωθούν πάραυτα οι προβοκάτορες και το παρακράτος των Εξαρχείων….
Οι αστυνομικές δυνάμεις, που επιτρέπουν σε μουσουλμάνους λαθρομετανάστες να καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας, έχουν υποχρέωση να περιφρουρήσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του “συνέρχεσθαι” για κάθε ‘Έλληνα πολίτη”.
Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου
thanks 
http://lacollective.wordpress.com/ 

ΠΡEZA TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου