Ένα blog για ζόρικους καιρούς...

Ένα blog για ζόρικους καιρούς... τους δικούς μας...

Κυριακή, 12 Αυγούστου 2012

Ανεργος αυτοπυρπολήθηκε έξω από την ιταλική Βουλή

Η οικονομική κρίση και η ανεργία που πλήττει τη γειτονική Ιταλία, οδηγεί σε ακραίες εκδηλώσεις. Χαρακτηριστική είναι η τελευταία περίπτωση ενός 54χρονου εργάτη που έχασε πριν δύο μήνες τη δουλειά του και το βράδυ της Παρασκευής αυτοπυρπολήθηκε έξω από το ιταλικό κοινοβούλιο.

Ανεργος αυτοπυρπολήθηκε έξω από την ιταλική ΒουλήΟ άτυχος άνδρας αφού περιελούσθηκε με εύφλεκτο υλικό, έβαλε στο σώμα του φωτιά με αναπτήρα και άρχισε να τρέχει προς την είσοδο του ιταλικού κοινοβουλίου, μέχρις ότου σωριάστηκε στο έδαφος. Οι καραμπινιέροι παρενέβησαν άμεσα για να τον βοηθήσουν, με πυροσβεστήρα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για έναν εργάτη που είχε απολυθεί πριν από δυο μήνες και ο οποίος, παράλληλα, αντιμετώπιζε προβλήματα με την κληρονομιά ακινήτου που θα πρέπει να μοιρασθεί με τα τρία του αδέλφια.
Ο άτυχος Ιταλός, που κατάγεται από την πόλη Φορλί, έξω από την Μπολόνια και φέρει εγκαύματα στο 54% του σώματός του, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Σαιντ Εουτζένιο, στην περιοχή Έουρ της Ρώμης.
Μέσα σε σακίδιο που έφερε μαζί του και το οποίο δεν καταστράφηκε από τις φλόγες, βρέθηκαν δυο σύντομα μηνύματα: Το ένα απευθύνεται στον γιό του και το άλλο για τον δικηγόρο του.
Η κατάστασή του Ιταλού μεσήλικα, θεωρείται από τους γιατρούς «ιδιαίτερα κρίσιμη».

http://www.iefimerida.gr/news/63150/%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%85%CF%81%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου